• Acasă

Eroare

Plugin-ul reCAPTCHA necesită setarea unei chei de site în cadrul parametrilor. Vă rugăm contactați un administrator al site-ului.

Contact

Manuel Manzotti
Email:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formular de contact

Trimiteți un email
(opțional)
(opțional)

Link-uri

Articole

Alte informații

Alte informații:

"Live like a King or die" este citatul meu preferat pe care mi-l repet de fiecare data cand ma confrunt cu o decizie. Sunt o persoana care poate parea timida datorita calmului meu uneori insa sunt foarte spontan, energic, nebunatic, aventuros insa in acelasi timp foarte calculat si creativ. Pot fi foarte dezordonat in anumite situatii si foarte ordonat in altele, sunt o persoana de viata, caruia ii place sa glumeasca, sa traiasca si sa experimenteze tot felul de sentimente. Sunt o persoana foarte activa, poate prea activa, nu imi scapa nimic din ore de Fitness, antrenamente la fotbal (joc intr-o liga inferioara din Germania), turnee de PES sau FIFA, munca, iesiri, calatorii, prieteni, etc. De genul meu sunt o persoana neinfricata si care ma adaptez oricarei situatii in orice fel de circumstante. Imi place sa critic insa o fac constructiv, imi place sa ascult persoane inteligente si imi place sa ma contrazic cu altele pentru ca din experiente inveti, iar viata este ca o scoala fara sfarsit.

Iubesc traditiile romanesti insa urasc mentalitatea romaneasca, o prefer pe cea germana cu calmul si perfectiunea lor. Consider ca majoritatea romanilor sunt mult prea ignoranti si nemultumiti in acelasi timp folosind mereu o critica distructiva. Incerc mereu insa sa fiu optimist si sa vad partea plina a paharului, sa dau sanse tuturor persoanelor insa sunt si foarte razbunator atunci cand cineva imi ataca increderea.

Proiectul PES Romania l-am pornit acum multi ani cand la vremea aceea nu exista nimic in Romania, nici un site de PES sau FIFA. Dezamagit intr-o oarecare masura insa bucuros pe de alta parte, am pus bazele acestei comunitati, comunitati care a devenit in timp foarte cunoscuta in toata tara si nu numai. Nu doar stiri au fost, sunt si vor fi prezente in aceasta comunitate ci si patch-uri create de echipa noastra de editare alaturi de prieteni sau alti cunoscuti, patch-uri facute pentru Pro Evolution Soccer si care aduc Liga 1 in acest joc. Sigur, vor exista mereu persoane invidioase si rautacioase care nu fac altceva decat sa incerce sa copieze sau chiar sa isi insuseasca anumite lucruri de la noi insa eu personal ma simt increzator. Si asta pentru ca stiu ca acest proiect va ramane in picioare multi ani sau chiar zeci de ani indiferent de situatie, un proiect care va creste mereu, o comunitate care a avut colaborari si parteneriate cu nume mari din Romania si nu numai. Si nu ma voi opri aici deoarece pentru mine, fiecare zi este un nou inceput.