Ultimile știri

PES,PES 2022

PES trece pe Unreal Engine!

Pro Evolution Soccer e pe cale să devină cel mai real simulator de fotbal creat vreodată.

PES 2022 va avea un nou motor de joc la bază și anume mult lăudatul Unreal Engine.

Citește mai multe!

eFootball PES 2020,PES 2020

PES 2020 devine eFootball PES 2020

Primele informații despre Pro Evolution Soccer 2020.

PES 2020 va suferi câteva schimbări majore însă va fi dezvoltat tot pe același motor de joc.

Citește mai multe!

PES,PES 2019

Primele informații oficiale despre PES 2019!

Vremea dinamică, noi ligi și un nou sistem de iluminare, sunt doar câteva din elementele care vor face din PES 2019 un joc mult așteptat.

Credeați că Pro Evolution Soccer va fi în picaj odată cu renunțarea la licențele Champions League? Vă înșelați!

Citește mai multe!

Secțiunea Edit & Patch-uri

PES 2016,Kit-uri,EURO 2016

Descarcă kiturile nelicențiate de la EURO pentru PES 2016!

Aici puteti gasi toate echipamentele oficiale pentru echipele care nu sunt licentiate la EURO 2016.

Dupa cum bine stiti, ieri Konami a lansat un nou pachet DLC care contine EURO 2016 insa doar 15 dintre echipele de la EURO dintr-un total de 24 sunt licentiate.

Citește mai multe!

PES,Kit-uri

Descarcă kitul Republicii Irlanda pentru EURO 2016!

Vine EURO 2016 si trebuie sa ai acest kit neaparat!

Dupa cum bine stiti, Konami va lansa in zilele urmatoare un nou pachet DLC, versiunea cu nr. 3, o versiune ce va contine EURO 2016 insa unde doar 15 din 24 de echipe vor fi licentiate, iar aici o gasim si pe Republica Irlanda la echipele nelicentiate.

Citește mai multe!

Eroare

Plugin-ul reCAPTCHA necesită setarea unei chei de site în cadrul parametrilor. Vă rugăm contactați un administrator al site-ului.

Contact

Manuel Manzotti
Email:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formular de contact

Trimiteți un email
(opțional)
(opțional)

Link-uri

Articole

Alte informații

Alte informații:

"Live like a King or die" este citatul meu preferat pe care mi-l repet de fiecare data cand ma confrunt cu o decizie. Sunt o persoana care poate parea timida datorita calmului meu uneori insa sunt foarte spontan, energic, nebunatic, aventuros insa in acelasi timp foarte calculat si creativ. Pot fi foarte dezordonat in anumite situatii si foarte ordonat in altele, sunt o persoana de viata, caruia ii place sa glumeasca, sa traiasca si sa experimenteze tot felul de sentimente. Sunt o persoana foarte activa, poate prea activa, nu imi scapa nimic din ore de Fitness, antrenamente la fotbal (joc intr-o liga inferioara din Germania), turnee de PES sau FIFA, munca, iesiri, calatorii, prieteni, etc. De genul meu sunt o persoana neinfricata si care ma adaptez oricarei situatii in orice fel de circumstante. Imi place sa critic insa o fac constructiv, imi place sa ascult persoane inteligente si imi place sa ma contrazic cu altele pentru ca din experiente inveti, iar viata este ca o scoala fara sfarsit.

Iubesc traditiile romanesti insa urasc mentalitatea romaneasca, o prefer pe cea germana cu calmul si perfectiunea lor. Consider ca majoritatea romanilor sunt mult prea ignoranti si nemultumiti in acelasi timp folosind mereu o critica distructiva. Incerc mereu insa sa fiu optimist si sa vad partea plina a paharului, sa dau sanse tuturor persoanelor insa sunt si foarte razbunator atunci cand cineva imi ataca increderea.

Proiectul PES Romania l-am pornit acum multi ani cand la vremea aceea nu exista nimic in Romania, nici un site de PES sau FIFA. Dezamagit intr-o oarecare masura insa bucuros pe de alta parte, am pus bazele acestei comunitati, comunitati care a devenit in timp foarte cunoscuta in toata tara si nu numai. Nu doar stiri au fost, sunt si vor fi prezente in aceasta comunitate ci si patch-uri create de echipa noastra de editare alaturi de prieteni sau alti cunoscuti, patch-uri facute pentru Pro Evolution Soccer si care aduc Liga 1 in acest joc. Sigur, vor exista mereu persoane invidioase si rautacioase care nu fac altceva decat sa incerce sa copieze sau chiar sa isi insuseasca anumite lucruri de la noi insa eu personal ma simt increzator. Si asta pentru ca stiu ca acest proiect va ramane in picioare multi ani sau chiar zeci de ani indiferent de situatie, un proiect care va creste mereu, o comunitate care a avut colaborari si parteneriate cu nume mari din Romania si nu numai. Si nu ma voi opri aici deoarece pentru mine, fiecare zi este un nou inceput.