PES, Kit-uri

Polonia

Descarcă kitul Poloniei pentru EURO 2016!

Acesta este kitul oficial al Poloniei pentru campionatul european din acest an.

EURO 2016 se apropie cu pasi repezi, nu doar campionatul european din Franta ci si pachetul DLC pe care Konami il va lansa in zilele urmatoare.

Mai jos puteti gasi kitul oficial al Poloniei pentru EURO 2016 si ar fi bine sa il descarcati mai ales ca pachetul DLC cu EURO 2016 va veni cu o echipa a Poloniei nelicentiata in joc. Kitul este facut de un kitmaker international, Angeltorero si contine tot setul de echipamente, acasa, deplasare, portar precum si alte versiuni.

Aceste kituri sunt valabile si pentru seriile pes 2014, PES 2015, cat si PES 2016, precum si pentru platformele PC, PS4 si xBox ONE.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe linkul de mai jos, imediat sub comentarii, sa dati click pe fiecare imagine in parte (sa le mariti astfel incat kitul descarcat sa aiba rezolutia de 2048 x 2048 px, foarte important), sa le salvati in calculator si apoi sa le importati in joc prin sectiunea Edit. Pentru consolele Next-Gen este necesar sa descarcati aceste kituri intr-un folder WEPES, situat pe un stick FAT sau FAT32. Dupa ce introduceti stickul in consola, mergeti la sectiunea Edit, importati prima data imaginile (kits) apoi iesiti si mergeti la echipa pe care doriti sa o editati.

Tipărire