• Acasă
  • Naționale
  • Descarcă kitul naționalei Uruguay pentru Pro Evolution Soccer 2016!

PES, Kit-uri

Descarcă kitul naționalei Uruguay pentru Pro Evolution Soccer 2016!

Sponsorul tehnic Puma a pregatit pentru Uruguay noile echipamente, echipamente pe care tu le poti descarca incepand de astazi.

Ziua si kitul sau mai bine zis kiturile pentru Angeltorero, kitmakerul sudamerican.

Mai jos puteti descarca kitul nationalei Uruguay, un kit pe care trebuie neaparat sa il aveti avand in vedere ca aceasta nationala nu este licentiata in PES 2016 si are in selectionata foarte multi jucatori cu rezonanta mondiala.

Aceste kituri sunt valabile si pentru seriile pes 2014, PES 2015, cat si PES 2016, precum si pentru platformele PC si PS4.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe linkul de mai jos, imediat sub comentarii, sa dati click pe fiecare imagine in parte (sa le mariti astfel incat kitul descarcat sa aiba rezolutia de 2048 x 2048 px, foarte important), sa le salvati in calculator si apoi sa le importati in joc prin sectiunea Edit. Pentru consolele Next-Gen este necesar sa descarcati aceste kituri intr-un folder WEPES, situat pe un stick FAT sau FAT32. Dupa ce introduceti stickul in consola, mergeti la sectiunea Edit, importati prima data imaginile (kits) apoi iesiti si mergeti la echipa pe care doriti sa o editati.

Tipărire