PES 2016, Kit-uri, EURO 2016

Descarcă kiturile nelicențiate de la EURO pentru PES 2016!

Aici puteti gasi toate echipamentele oficiale pentru echipele care nu sunt licentiate la EURO 2016.

Dupa cum bine stiti, ieri Konami a lansat un nou pachet DLC care contine EURO 2016 insa doar 15 dintre echipele de la EURO dintr-un total de 24 sunt licentiate.

Ei bine PES Romania va pune la dispozitie un mini-patch cu kituri, kiturile cele mai noi si oficiale pentru toate celalalte echipe de la EURO si care nu sunt licentiate in PES 2016, kituri cu care aceste tari vor participa la EURO 2016. Asadar este vorba de: Austria, Belgia, Ungaria, Polonia, Irlanda, ROMANIA, Rusia, Suedia si Elvetia. In patch veti putea gasi toate kiturile pentru aceste echipe, cele de acasa, de deplasare, de portar, cele cu care aceste echipe vor participa la EURO sau alte variante de echipamente iar pentru Romania ca bonus puteti gasi si doua echipamente de la USA ’94. Pentru unele echipe aveti chiar doua variante de echipamente de portar.

Kiturile sunt atent selectate de la diferiti kitmakeri internationali, deci toate premizele pentru niste kituri perfecte pe care le puteti descarca de pe linkul de mai jos. Printre aceste kituri se regasesc si cateva create de membrul nostru Lobont.

Ca bonus, veti putea gasi in arhiva si un wallpaper cu PES Romania.

Aceste kituri sunt valabile si pentru seriile pes 2014, PES 2015, cat si PES 2016, precum si pentru platformele PC si PS4.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe linkul de mai jos, imediat sub comentarii, sa dezarhivati arhiva si apoi sa importati kiturile in joc prin sectiunea Edit. Pentru consolele Next-Gen este necesar sa descarcati aceste kituri intr-un folder WEPES, situat pe un stick FAT sau FAT32. Dupa ce introduceti stickul in consola, mergeti la sectiunea Edit, importati prima data imaginile (kits) apoi iesiti si mergeti la echipa pe care doriti sa o editati.

Tipărire