• Acasă
  • România
  • Descarcă kitul celor de la Pandurii Târgu Jiu pentru PES 2016!

PES, Kit-uri

Pandurii Targu Jiu

Descarcă kitul celor de la Pandurii Târgu Jiu pentru PES 2016!

Acest kit este kitul oficial pentru sezonul oficial din Liga 1, 2015-2016.

Cum am promis, continuam seria kiturilor, iar astazi puteti descarca primul kit pentru Liga 1 de pe siteul nostru, kitul celor de la Pandurii Targu Jiu.

Acest kit sau kituri sunt pentru toti acei care vor sa isi faca propriul patch cu Liga 1 fie ca vorbim de PC sau console sau pentru cei noi in lumea “edit” si vor sa invete putin cate putin acest mod. Pe linkul de mai jos puteti gasi mai multe echipamente (deplasare, acasa, randul 3 de echipamente, portar, etc.), de fapt toata seria de echipamente cu care Pandurii Targu Jiu au “atacat” Liga 1 in acest sezon.

Aceste kituri sunt valabile si pentru seriile pes 2014, PES 2015, cat si PES 2016.
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe linkul de mai jos, sa dati click pe fiecare imagine in parte (sa le mariti astfel incat kitul descarcat sa aiba rezolutia de 2048 x 2048 px, foarte important), sa le salvati in calculator si apoi sa le importati in joc prin sectiunea Edit. Pentru consolele Next-Gen este necesar sa descarcati aceste kituri intr-un folder WEPES, situat pe un stick FAT sau FAT32. Dupa ce introduceti stickul in consola, mergeti la sectiunea Edit, importati prima data imaginile (kits) apoi iesiti si mergeti la echipa pe care doriti sa o editati.

Tipărire