FIFA 17, FUT

FIFA 17 Ultimate Team: noutăți!

Modul Ultimate TEAM din FIFA 17 va fi schimbat din temelii.

FIFA 17 promite să aducă schimbări drastice nu doar în gameplay, ci și în cateva moduri, FIFA Ultimate Team fiind unul dintre ele.

Stiu ca foarte multi romani sunt adepti ai acestui mod si ca de abia asteptati noutati in ceea ce priveste schimbarile aduse in noul FIFA Ultimate Team. Personal, trebuie sa va spun ca nu sunt un mare fan al acestui mod, insa voi incerca sa va informez cam cu tot ce va fi nou in acest mod.

EA Sports promite odata cu implementarea motorului de joc Frostbite, modificari drastice nu doar pe partea de gameplay, ci si in foarte multe moduri si asta pentru ca noul motor de joc este unul foarte complex care ofera dezvoltatorilor de jocuri foarte multe optiuni.
Noul FIFA 17 Ultimate Team aduce foarte multe schimbari, dar si foarte multe elemente in joc, unul dintre acestea fiind “FUT CHAMPIONS”.

FUT CHAMPIONS

FUT Champions este un nou element in FIFA Ultimate Team si va fi disponibil doar pe platformele xBox ONE, PS4 si PC. In fiecare saptamana vor exista task-uri de completat, existand numeroase recompense in cazul in care reusiti sa le completati. Mai jos aveti un material video mai explicit.

SQUAD BUILDING CHALLENGES

Acest nou element este unul foarte interesant, in care puteti raspunde la diferite tipuri de provocari, recompensele fiind pe masura si in acest caz. Spre exemplu, va trebui sa faceti o formula de joc, din 11 jucatori, cu chimia intre jucatori de minim 85, ratingul echipei de minim 75, nationalitati, minim 4, precum si 11 jucatori doar dintr-un campionat.

O provocare putin dificila, insa aceste provocari va pot ajuta foarte mult sa intelegeti cam cum functioneaza acest mod Ultimate, invatand in acelasi timp tot felul de trucuri pentru a va creste chimia intre jucatori si ratingul echipei.

Multe legende noi

Ca in fiecare an, in modul FIFA Ultimate Team isi fac aparitia noi legende, din pacate insa doar pentru editia de xBox. Jucatori ca Marc Overmars, Paul Scholes, Jamie Carragher, Alessandro Del Piero, Ole Gunnar Solskjær, Carles Puyol, Juan Sebastián Verón, Emmanuel Petit, Rio Ferdinand, si Luis Hernández sunt cele mai “proaspete” legende din joc, legende care vor fi disponibile doar pe platformele xBox ONE si xBox 360 in FIFA 17.

Multe kituri noi cu un design spectaculos

Editia din acest an a FIFA Ultimate Team, aduce foarte multe kituri noi cu un design superb, unele dintre ele bazate dupa celebre formatii de muzica, formatii de muzica care se regasesc si in soundtrackul din joc. In cazul in care pre-comandati jocul, veti beneficia de diverse pachete in care puteti gasi kituri cu un design unic pentru FIFA Ultimate Team.

Alte noutati

Poate cea mai interesanta optiune o reprezinta faptul ca va puteti descarca local, offline, echipa voastra din modul Ultimate Team 17 si juca impotriva prietenilor cu aceasta echipa. Spectaculoase vor fi si noile intrari ale jucatorilor atunci cand ii primiti in diferite pachte, precum si foarte multe efecte adaugate in acest mod.

Ce credeti, va fi FIFA 17 Ultimate Team mai bun decat precedentul?

Tipărire