EA Sports

De la EA Sports la Liverpool! Super-transfer făcut de clubul cormoran!

Peter Moore, șeful EA Sports, trece la un nivel profesionist în Premier League.

Cel care a condus destinele EA Sports timp de 10 ani, își transformă visul în realitate și va conduce clubul iubit de el încă din copilărie, FC Liverpool.

Probabil este primul caz de acest gen din fotbalul mare, cand un sef al unei divizii de gaming devine peste noapte CEO-ul unei echipe gigantice din fotbalul mondial, FC Liverpool. Poate nu chiar peste noapte, pentru ca Peter Moore va mai ramane cateva saptamani la carma EA Sports, urmand ca din luna Iunie sa se ocupele de destinele clubului cormoran si probabil ca va intrebati cu totii cum se va intelege cu Jurgen Klopp.

Peter Moore, cel care a facut cariera la Microsoft, fiind in fruntea divizei care dezvolta consolele xBox si xBox 360, este din 2007 seful EA Sports, divizia de jocuri. Iata ca dupa 10 ani de glorie am putea spune, Peter Moore, nascut chiar pe 1 Ianuarie 1955, trece la un nivel profesionist in Premier League unde va fi CEO-ul celor de la FC Liverpool si va fi cel care va decide cam absolut tot ce se intampla la clubul cormoran.

Pe de o parte dezamagiti de aceasta plecare, cei din anturajul EA Sports spun ca poate este nevoie de o schimbare, lumea gamingului dezvoltanduse permanent, iar Peter Moore, la cei 62 de ani ai sai, pare sa nu mai tina atat de mult pasul cu tehnologia care se dezvolta intr-un mod incredibil.

Tipărire