FIFA 18

EA Sports face angajări pentru FIFA 18!

Te joci FIFA și iubești la nebunie acest joc? Acum poți chiar să contribui la NOUL FIFA 18!

Noul FIFA 18 îți poate aduce nu doar satisfacții, ci și câțiva bani în buzunar.

FIFA devine un joc din ce in ce mai complex, iar EA Sports are nevoie de mai multi angajati, unii dintre ei care pot lucra si de acasa. Pentru a aduce un plus de realism in joc, EA Sports cauta oameni disponibili pentru doua posturi, analist si editor foto.

Analist

Postul de analist presupune multa documentare despre jucatori si nu numai, rapoarte, statistici si editari ale jucatorilor si echipelor. Munca voastra poate ajuta la imbunatarirea ratingului jucatorilor in joc. Acest post este unul voluntar, nu se ofera recompense financiare, dar daca munca ta este apreciata, poti fii cooptat in echipa mai mare care se ocupa de FIFA, castigand pe urma binenteles si bani.

Editor foto

Pentru acest post iti trebuie cunostinte avansate de editare si manipulare fotografica, cunostinte care te vor ajuta sa editezi fete ale jucatorilor la standardele cele mai inalte din punct de vedere grafic. Acest post este recompensat financiar si disponibil doar pentru cei care intr-adevar au cunostinte foarte bune in programele de editare foto.

Pentru a aplica la unul dintre cele doua posturi, trebuie doar sa accesati linkul de mai jos. Succes!

Aplică acum pentru unul din cele două posturi!

 

Tipărire