FIFA 18

FIFA 18 vine și pe Switch!

Puteți vedea de altfel și primul material video cu FIFA 18 disponibil pe această consolă.

Celebra consolă Nintendo va beneficia și ea de noua serie FIFA.

Chiar dacă din informațiile pe care le avem până acum, reiese că nu vom avea FIFA 18 pe vechile platforme PS3 și xbox 360, se pare că noua consolă Nintento Switch va beneficia de noua serie FIFA, chiar daca această consolă nu se poate compara din punct de vedere al performantelor cu consolele next-gen.
Avantajul acestei console, consta ca ea poate fi folosita atat ca si o consola normala, conectata la un TV, cat si ca o consola portabila.

Cei de la EA Sports spun insa ca este dezvoltata o versiune speciala doar pentru aceasta consola, dat fiind faptul ca performantele dintre consola Nintendo si cele next-gen nu pot fi comparate. Jocul insa va contine cam toate modulele de joc dintr-o versiune normala chiar daca din punct de vedere grafic, va fi inferior versiunii next-gen.

O perioada de lansare este asteptata prin toamna, insa se pare ca foarte multi vor ahizitiona atat jocul cat si respectiva consola, ideea de a juca pe drumuri (metrou, tren, etc.) fiind una care prinde mai ales la tineri.

Mai jos puteti vedea cum va arata FIFA 18 pe consola Nintendo Switch.

Voi sunteti dispusi sa cumparati aceasta consola doar pentru a juca FIFA 18 oriunde va aflati?

Tipărire