FIFA 18

Liga a 3-a din Germania, va fi în sfârșit licențiată în FIFA!

O nouă ligă va fi licențiată în FIFA 18.

Federația germană de fotbal, a ajuns la un acord cu EA Sports pentru a 3-a ligă din Germania, iar o confirmare oficială va veni în zilele următoare.

Liga a 3-a din Germania se afla in topul foarte multor sondaje, in care fanii FIFA erau intrebati ce ligi mai doresc sa fie licentiate in FIFA. Si iata ca EA Sports a reusit sa ajunga la un acord cu federatia germana de fotbal, conform mai multor publicatii nemtesti, confirmarea oficiala fiind asteptata din partea celor doua parti, in aceste zile.

Bundesliga devine astfel, primul campionat dupa Premier League, care are mai mult de doua ligi licentiate in FIFA sau PES, iar fanii FIFA vor putea juca in sfarsit in modul cariera cu echipe de traditie din fotbalul german, precum Karlsruher, Hansa Rostock sau Paderborn.

Daca EA Sports a ajuns la un acord cu DFB privind licentierea acestei ligi germane in FIFA, este foarte probabil ca si celalalte prime doua ligi sa fie in continuare licentiate in FIFA in sezoanele urmatoare, desi este foarte probabil ca incepand cu sezonul urmator, sa vedem Bundesliga licentiata si in PES. Federatia germana de fotbal, nu a dat inca publicitatii informatii oficiale, dupa negocierea cu EA Sports si Konami, privind drepturile de licentiere pentru Bundesliga pentru anii ce urmeaza.

Liga a 3-a din Germania, este a doua liga licentiata in FIFA 18, dupa campionatul Chinei si suntem curiosi ce campionate noi va mai licentia EA Sports pana la lansarea jocului FIFA 18. Voi ce credeti?

Tipărire