FIFA 18

Jucătorii legendă din FUT 18, vor avea vârste diferite

EA Sports introduce un nou element în FIFA Ultimate și anume, "FUT Icons Stories".

Veți putea să cumpărați jucători precum Pele sau Maradona, la început de carieră sau în momentele de glorie.

Deși sună destul de "WOW" la prima vedere, conceptul "FUT Icons Stories" are o la bază o idee destul de simplă, însă promovată printr-un marketing destul de stufos, menită să scoată și mai mulți bani din bunzunarele fanilor FIFA, iar EA se pricepe de minune la asta, adică să faca din "țânțar, armăsar" și să-l vândă pe o căruță de bani.

Prin "FUT Icons Stories", veți putea achiziționa sau primi în FIFA Ultimate Team, jucători legendă precum Pele, Maradona, Ronaldinho, Henry sau Ronaldo Nazario, la vârste diferite și implicit "overalluri" diferite, dar și fețe diferite, datorată evident vârstei. Adică spre exemplu Maradona, va fi disponibil în 3 versiuni diverite, jucătorul din 1982, cel din 1986 și cel din 1989. Practic EA Sports clonează fiecare jucător legendă încă de două ori, le modifică puțin aspectul si atribuțiile și "ta-da-tam", iese marele element de "WOW", "FUT Icons Stories". Deși ideea este destul de simplă, sunt convins de faptul că EA Sports cu acest nou element, va "suci" mințile puștanilor și va scoate din nou o căruță de bani prin același produs de anul trecut, puțin finisat.

Ideea ar fi fost interesantă dacă EA Sports crea un sistem mult mai complex în joc, prin care toți jucătorii din FIFA să îmbătrânească cu timpul, modificându-și aspectul, atribuțiile și nu doar prin jucători clonați, ci printr-un sistem inovator, care să modifice fiecare aspect al jucătorului, în funcție de mai multe criterii, fie că vorbim de FIFA Ultimate, modul carieră sau alte moduri.

Una peste alta trebuie să știți că legendele vor veni anul acesta și pe PS4, iar dacă pre-comandați jocul FIFA în versiunile speciale, veți primi ca bonusuri foarte multe lucruri în FIFA Ultimate.

Un lucru de remarcat în seria FIFA, de când acesta a făcut trecerea la Frostbite, este că fețele jucătorilor încă nu se apropie ca și calitate de cele din PES, exceptând jucătorii negrii sau cu piele închisă la culoare, care arată incredibil de bine și de real în FIFA. Destul de ciudat, nu?

În "FUT Icons Stories" nu vor fi incluși doar jucători mari precum Maradona, Pele sau cei amintiți mai sus, ci și alții mai slab cotați.

Mai jos aveti trailerul oficial pentru "FUT Icons Stories".

FIFA 18 va fi disponibil pe 29 Septembrie, iar dacă îl precomandați în ediție specială, îl veți putea juca cu 3 zile mai devreme.

Mai jos puteți vedea și noile animații din FIFA 18 Ultimate, precum și un meci deomonstrativ jucat de jucătorii celor de la Real Madrid în modul co-op.

Tipărire