PES 2017

Data Pack 3 pentru PES 2017 a fost lansat!

Noul DLC conține peste 100 de fețe noi + alte noutăți.

Borussia Dortmund a primit si ea un update impresionant odata cu acest nou DLC.

Dupa ultimul update a celor de la Konami pentru PES 2017, un update care era destinat mai mult posesorilor de console PS4 Pro, iata ca a venit timpul si celorlati useri sa se bucure de un nou update major din partea japonezilor.

Acest update contine pe langa multe bug-uri rezolvate in toate modulele din joc, peste 100 de fete noi, jucatori legenda, ghete, mingi, iar aici includem si mingea oficiala cu care se va juca finala Champions League de anul acesta, imbunatatiri ale gazonului si multe alte imbunatatiri vizuale in joc.

Borussia Dortmund a primit si ea un update foarte important si special in acelasi timp, avand in vedere ca BVB are un parteneriat oficial cu Konami. Nu mai putin de 8 echipamente clasice vor fi disponibile pentru Borussia Dortmund in joc, echipamente ce dateaza din perioada 1975-2012, o perioada care marcheaza o istorie aparte a acestui club.

De asemenea, trebuie sa stiti ca si in modul My Club au fost rezolvate cateva bug-uri, ba mai mult acest mod a fost inclus in versiunea gratuita PES 2017 TRIAL, o versiune gratuita  unde puteti incerca cateva meciuri de PES inainte sa cumparati acest joc, iar acum va puteti juca si My Club fara sa fiti nevoiti sa scoateti un leu din buzunar.

Este foarte important de stiut ca acest update ca si jocul PES 2017 in sine, poate fi valorificat la maxim pe o consola Play Station 4 Pro sau macar o consola simpla Play Station 4, deoarece atat detaliile grafice cat si gameplay-ul sunt incredibil de realiste pe acest tip de console. Din pacate PES 2017 nu arata chiar atat de grozav pe celalalte platforme cum ar fi PC sau xBox, insa inainte de a va face o parere reala despre acest joc, incercati sa testati PES 2017 pe o consola PS4 Pro si un TV 4K, in special cu echipe gen Borussia Dortmund, Liverpool sau Barcelona, echipe care au contracte de parteneriat cu Konami.
Spun acest lucru pentru ca daca jucati de exemplu PES 2017 pe o consola PS4 Pro si un TV 4k, un meci pe Signal Iduna Park cu Borussia Dortmund, veti avea impresia ca va uitati la un meci de fotbal la TV, atat de bine sunt detaliile grafice reprezentate si vorbim aici in special de stadion care arata uluitor de real, fetele jucatorilor, gazon, etc.

Mai trebuie sa stiti ca acest update va fi descărcat automat pentru cei cu console sau cei care dețin jocul original. Cei care nu au jocul original nu pot beneficia de acest update decat in urma unor patch-uri lansate ulterior de diverse echipe de editare.

Pentru cei care nu detin echipele licentiate in PES 2017 si se confrunta cu echipe cu nume fake, trebuie sa stiti ca exista numeroase patch-uri care corecteaza aceste lucruri pentru platformele PC dar mai ales pentru platformele PS4, iar PES Romania va va pune la dispozitie in curand astfel de patch-uri pentru descarcare.

Tipărire