PES 2018

Primele informații și imagini “scurse” din PES 2018

Jocul se pare că va avea multe noutăți mai puțin pe partea grafică.

Odată cu primele informații, apar și primele dezamăgiri în rândul fanilor PES.

Desi Konami prin sursele ei oficiale nu a confirmat inca aceste imagini, ele fiind unele “furate” din cadrul echipei care lucreaza la joc, ne putem da seama ca ele sunt totusi cat se poate de reale. Si spun asta pentru ca putem observa noul model de minge PES 2018 si binenteles tunelul ce duce spre gazon a celor de la Barcelona. Totusi, modificarile grafice par minore, in special cele legate de stadioane sau jucatori iar asta ne duce cu gandul la un singur lucru: PES 2018 va rula pe deja batranul motor de joc “Fox Engine”.

Asadar prima dezamagire in randul fanilor PES vine cu acest vechi “Fox Engine” care si-a aratat deja limitele in PES 2017 si care cred eu, nu va face fata motorului Frostbite din FIFA, actualizat constant de cei de la EA Dice. Grafica va ramane in cea mai mare parte la fel ca in PES 2017 cu toate ca tot din aceleasi surse aflam ca jocul va avea imbunatatiri grafice  in ceea ce priveste iluminarea stadioanelor si a jucatorilor, modelele si fetele jucatorilor fiind si ele imbunatatite, alaturi de noi animatii sau prezentari introduse.

Totusi, chiar daca la capitolul grafica s-ar parea ca PES 2018 nu va suferi modificari foarte mari, jocul va avea multe noutati pe langa gameplayul imbunatatit.

Iata mai jos cateva dintre noutatile din PES 2018:

  • Gameplay imbunatatit, driblinguri strategice, “Real Touch” + noi elemente care vor duce gameplayul la un alt nivel;
  • Un nou meniu si noi imagini reale pentru jucatori;
  • PES League va fi integrat altfel in joc impreuna cu modul myClub;
  • Un nou mod online dedicat jocului “co-op”;
  • Modul “random” se intoarce in PES 2018 alaturi de alte noi elemente atunci cand vreti sa jucati un meci;
  • Master League complet upgradat, iar aici vorbim de pre-turnee inaintea inceperii unui sezon, la fel ca in FIFA, transferuri imbunatatite, precum si noi functii si prezentari;
  • Grafica imbunatatita in ceea ce priveste iluminarea, modelele si fetele jucatorilor si animatiile din joc.

Din pacate, nu exista in prezent alte imagini din viitoarea serie PES 2018, imagini cu noul meniu din joc sau din noul Master League, insa ne putem bucura de aceste 5 imagini pana la alte informatii oficiale din partea celor de la Konami. Trebuie specificat ca atat FC Barcelona cat si Borussia Dortmund, sunt partenere oficiale PES inca de anul trecut odata cu PES 2017, iar aceste imagini “scurse” din PES 2018 cu stadioanele Camp Nou si Signal Iduna Park, ar putea sa nu fie atat de reprezentative pentru noua serie.

Pe langa aceste infromatii, am mai aflat ca jocul va putea fi pre-comandat in doua editii diferite, una normala si una care include alaturi de joc, numeroase facilitati pentru modul myClub cum ar fi: 2x Premium Partner Agents in myClub, UCL Agent in myClub si Exclusive Agent in myClub, 4x Start Up Agents, 1x Partner Club Agent and 10,000 GP x 10 saptamani.

Jocul va fi lansat pe 12 Septembrie in America de Nord si 14 Septembrie in alte regiuni, iar coperta PES 2018 va contine tot starurile Barcelonei, avand in vedere ca FC Barcelona are un contract special cu Konami.

Cam astea sunt primele informatii despre noua serie PES, insa cum am zis, asteptam in zilele urmatoare mult mai multe informatii oficiale si din partea celor de la Konami si speram noi si alte imagini, poate chiar si cu noul meniu si Master League si de ce nu, poate chiar un trailer video. Trebuie spus si faptul ca la inceputul lunii viitoare, va incepe prezentarea anuala de jocuri E3, acolo unde atat Konami cat si EA Sports, alaturi de alte companii de jocuri, isi vor prezenta noile titluri. Cu toate acestea, cei de la Konami au confirmat ca vom avea primele informatii oficiale din partea lor, in luna Mai, deci pe langa aceste informatii, vor mai aparea cu siguranta si altele pe parcurusul zilelor urmatoare.

Deocamdata nu ne putem exprima vreo parere avand in vedere continutul relativ sarac, insa asteptam noi informatii pentru a putea da un verdict comparativ cu PES 2017. Voi ce credeti, va fi PES 2018 mult diferit fata de PES 2017?

Tipărire