PES, PES 2016

Konami anunță EURO 2016!

Written by Manuel Manzotti.

View Comments

Pregatiti-va de un nou pachet DLC, un update care va aduce EURO 2016 in joc!

Konami o dă în bară din nou! România e OUT! Doar 15 din echipele de la EURO 2016 vor fi licențiate complet!

Va spuneam asta tocmai zilele trecute si acest lucru a fost confirmat si de Konami. Intr-adevar, doar 15 echipe din cele calificate la EURO 2016 vor veni cu echipamentele lor originale si cu logo-ul oficial + o mai mare atentie in ceea ce priveste fetele jucatorilor sau abilitatile lor. Echipele licentiate complet la EURO vor fi: Anglia, Ţara Galilor, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Ucraina, Cehia, Croaţia, Slovacia, Islanda, Turcia, Albania, Irlanda de Nord şi Franţa.

Japonezii ne dau asigurari insa ca si celalalte echipe chiar daca nu vor primi echipamente si logo-uri oficiale, vor veni cu ultimile formule de joc updatate insa chiar si asa, urmatorul patch DLC, 3.0, va arata extrem de sarac mai ales ca Konami va introduce doar un stadion de la Euro, este vorba de Stade de France. Destul de sarac nu?

Echipele nelicentiate la Euro sunt Romania, Elvetia Rusia, Polonia, Belgia, Irlanda, Suedia, Austria si Ungaria.

Noul pachet DLC va fi disponibil, surpriza, pe 24 Martie, iar pe 21 Aprilie se va lansa versiunea standalone care va contine si jocul PES 2016.

Desi este adevarat, aceste echipe nelicentiate vor putea fi editate de noi editorii, dezamageste felul in care Konami trateaza drepturile care le are pentru licentele exclusive, adaugand doar o parte din echipe, la fel ca si in cazul Champions League sau Europa League. Daca cei de la EA Sports adauga absolut tot ce se poate intr-o licenta exclusiva, grafica, echipe, echipamente, fete, galerii si pe cat se poate toate stadioanele, vezi Premier League sau Bundesliga, Konami dezamageste modul in care intelege licentierea completa si exclusiva de care are parte si ma intreb daca vom avea parte macar de grafica completa in joc EURO 2016 si daca acesta va fi inclus si in Master League. Voi ce spuneti?

Posted in Stiri PES

Tipărire