PES, PES 2016

Bale va fi vedeta de pe coperta Uefa EURO 2016 in PES 2016!

Galezul va aparea pe coperta jocului EURO 2016, un joc care va fi stand alone.

Dupa cum bine stiti majoritatea dintre voi, pe 24 Martie va fi lansat un noul pachet DLC, pachet DLC care va aduce Euro 2016 in joc.

Separat de aceasta, Konami are de gand sa lanseze si o varianta proprie pe disc a acestei competitii, o varianta care va include doar EURO 2016 si care il va avea pe coperta pe galezul Gareht Bale de la Real Madrid. Jocul va fi lansat pe toate platformele, PS4,3, xBox ONE, 360 si PC. Totodata cu aceasta varianta stand alone, cei care vor achizitiona varianta pe disc, vor primi ca bonus diferite continuturi din MyClub.

“Gareht Bale este unul dintre cele mai fierbinte proprietati din fotbalul mondial”, ne zice directorul european de imagine Konami, Erik Bladinieres. “Abilitatile si tehnica lui reprezinta perfect jocul si spectacolul ce ne va fi oferit de nationalele Euro la 2016”, a mai spus el. “Suntem de-a dreptul incantati sa-l avem alaturi de noi in acest pachet UEFA EURO 2016, iar Bale va fi regasit integral alaturi de nationala Tarii Galilor la acest turneu final”, a mai incheiat el.

Pentru cei care inca nu stiu, pachetul EURO 2016 a celor de la Konami, va contine toate elementele grafice de la Euro, 15 echipe licentiate complet + stadionul pe care se va juca finala Euro, Stade de France.

Tipărire