• Acasă
  • Știri
  • Știri PES
  • TA-TA-DAM! Manuel Manzotti face parte din echipa oficială care lucrează pentru PES 2017!

PES 2017

TA-TA-DAM! Manuel Manzotti face parte din echipa oficială care lucrează pentru PES 2017!

Vezi ce rol ocupă în echipă și mai ales ce contribuție va aduce noului PES 2017!

Este poate pentru prima dată în România, când un român face parte din echipa care lucrează la seria Pro Evolution Soccer cu contract semnat direct cu Konami. 

Nu as vrea insa sa ma hazardez, or fi fost si altii insa eu unul cel putin nu am auzit, cei care ati mai lucrat in mod oficial cu Konami pentru Pro Evolution Soccer, va rog sa imi comunicati.

Avand in vedere ca am primit in scris confirmarea din partea celor de la Konami ca pot divulga fara probleme anumite informatii, va pot spune cu mult entuziasm ca am fost selectat pe langa alte zeci sau sute de persoane, in echipa care va lucra pentru Pro Evolution Soccer 2017. Postul pe care il ocup este de “Face Editor”, adica crearea de fete pentru anumiti jucatori, fete care vor aparea apoi in PES 2017. Evident ca nu va pot da mai multe detalii insa va pot spune ca se lucreaza intens la noua serie si ca veti avea parte de multe surprize.

Daca la prima vedere jocul PES pare un joc si atat, ei bine nu va puteti imagina cati oameni stau in spatele acestui joc. Ganditi-va ca in joc exista cateva mii sau chiar zeci de mii de jucatori iar pentru toti acestia trebuiesc create fete si alte detalii ca sa nu mai vorbesc de echipe, licente, programare, sunet, etc.

Mai multe detalii oficiale despre PES 2017 le veti primi in saptamanile care urmeaza, insa dupa cum spunea saptamanile trecute si Adam Bhatti, producatorul european PES, “E timpul sa rasplatim fanii!”. Sa fie vorba de noi licente, o grafica mai buna, un gameplay mai bun? Personal, nu va pot da mai multe detalii decat atunci cand aceste informatii vor fi publicate oficial de catre Konami.
Pana atunci, ramaneti conectati, va fi o vara fierbinte!

Tipărire