PES 2017

Înscrie-te pentru PES 2017, versiunea mobilă!

PES 2017 se lansează în sfârșit și pe mobil, tot ce trebuie să faci este să te înscrii.

Jocurile arată din ce în ce mai bine pe platformele mobile, Pro Evolution Soccer fiind unul dintre cele care arată foarte bine.

Si chiar daca Konami s-a gandit destul de tarziu sa lanseze acest joc si pe platformele mobile, ideea este binevenita mai ales ca majoritatea dintre noi ne petrecem din ce in ce mai mult timp pe telefon, iar odata cu avansarea tehnologiei, jocurile arata din ce in mai bine si pe aceste platforme mobile.

Konami ne promite ca jocul va avea experienta unui meci autentic si realistic chiar daca este pe platforma mobila. Gameplayul si miscarile jucatorilor sunt comparate cu cele din viata reala pe langa caracteristicile jucatorilor la care s-a lucrat foarte mult tocmai pentru a simula experienta din fotbalul real. Jocul se pare ca va avea aproape toate modulele de pe o platforma normala, kick-of, Master League, My Club, PES League sau alte module online. PES 2017 versiunea mobila, va fi lansata pentru platformele iOS si Android.

Totusi, jocul nu este inca lansat si va trebui sa va inregistrati pentru a fi primii care pot primi o copie a acestui joc. Nu se stie inca o data de lansare si daca jocul va fi sau nu gratuit. Pentru versiunea mobila a jocului, va puteti inregistra aici.

Mai jos aveti si o galerie foto.

Tipărire